Vicent Ferrer


         Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

21 Juliol 2018

Un Entre Tants, 1entretants

Filed under: General — @ 17:31

Vaig començar a formar part d’Un Entre Tants, Xarxa Cooperativa d’Experiències TIC per a l’Ensenyament en Valencià, el 27 de gener del 2010.

En aquell moment NING era una plataforma gratuïta i qualsevol usuari podia crear la seua pròpia xarxa social. Al cap del temps, començaren a cobrar el servei. Un Entre Tants havia crescut; moltes professores i professors s’havien inscrit a la xarxa, hi havia un nombre considerable d’experiències, de comentaris, d’imatges, d’enllaços,… compartits i es va decidir mantenir el nostre espai 1entretants.ning.com

Es varen debatre diferents opcions, però cap no acabava de convéncer. Fins ara. L’entrada en vigor, el 25 de maig del 2018, d’un nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, ha obligat a reconsiderar la decisió de mantenir la Ning. El 26 de juliol del 2018 deixarà de funcionar la xarxa ning d’1entretants i cap dels enllaços no estarà operatiu. S’ha fet una crida perquè totes i tots els i les docents que tenen material en aqueixa xarxa el descarreguen i puguen conservar al llarg de tants anys.

Un Entre Tants continua. A més de la presència a diverses xarxes socials (twitter, facebook, instagram), manté un espai web, 1entretants.cat.

Les entrades que havia anat creant a la ning, en un ordre lleugerament caòtic, estan penjades en aquest mateix blog (que aparegué l’1 de juny del 2006!). Fallaran molts enllaços, les imatges no apareixen, però testimonien, encara que siga d’una manera parcial, allò que he anat fent des d’aquell llunyà gener del 2010. Un poc més completes (amb les imatges, i amb alguna informació addicional, però també amb enllaços trencats) es poden trobar, així mateix, a una carpeta del drive.

Que quede constància per als curiosos.

 No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 Vicent Ferrer   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php