Vicent Ferrer


         Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

21 Juliol 2018

Salvador Espriu

Filed under: General — @ 16:19

Publicat a 1entretants en febrer 19, 2010 a les 23:00

 

El dia 22 de febrer, dilluns que ve, farà 25 anys de la mort de Salvador Espriu. Un grup de blocaires ha proposat que aqueix mateix dia pel matí (de 10 a 13 hores) tots els que vulguen sumar-s’hi a l’homenatge facen una entrada al seu bloc amb un únic requisit: l’escrit -o vídeo, dibuix, foto, àudio, …- ha de ser fidel a l’estil propi de cada blocaire.

 

Podeu trobar la notícia a vilaweb, on es parla d’altres iniciatives anteriors semblants, dedicades a Joan Brossa (sobre el qual us recomane l’Abloccedari), Carles Riba i Joan Amades.

 

A l’esmentada pàgina de vilaweb hi ha diversos enllaços sobre Espriu que pretenen servir de font d’inspiració per a tots aquells que vulguem afegir-nos a la proposta.

 

Ah, com que molts estarem treballant, és possible que pel matí no ens done la vida per fer un post. Solució: podem escriure l’entrada dissabte o diumenge i, abans de publicar-la, triar la data i hora de publicació que ens interesse (el truc també val per enganyar el sistema: si fas el teu homenatge amb posterioritat, posa la data indicada i semblarà que l’has penjat quan tocava;).No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 Vicent Ferrer   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php