Vicent Ferrer


         Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

21 Juliol 2018

Estellés, la premsa i internet

Filed under: General — @ 16:21

Publicat a 1entretants en febrer 11, 2010 a les 23:00

El dissabte passat, 6 de febrer, a la presentació d’1entretants al Centre Octubre, es comentà la dificultat per llegir premsa en català. Sobre paper, es clar. Ara, tot i que la lectura haja de ser sobre pantalla, vull deixar un enllaç a un article referit al poeta que dóna nom a aquesta xarxa. L’article ha sigut publicat a El Punt, una altra publicació que també ha esdevingut, per a nosaltres, virtual.

 

Ximo Escrig, que des de fa anys s’ha encarregat que es mantinga la revista de l’Institut de Massamagrell, conta, a Quan Vicent Andrés Estellés conegué Antonio Machado, una divertida anècdota d’Estellés. Per als que ja tenim una certa edat i hem tigut la sort de ser, almenys, saludats pel poeta, l’article ens permet veure’l tal com el recordem.

 

Les TIC, almenys, encara ens permeten llegir aquestes coses.

 

Per cert, un altre membre d’aquesta xarxa, Ramon Peris, ha convertit la revista de l’Institut de Massamagrell, en digital. Salvarem algun bosc, almenys?No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 Vicent Ferrer   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php