Vicent Ferrer


         Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

17 Novembre 2010

L’art de volar

Filed under: Novel·les gràfiques @ 16:21
Etiquetes:

“L’Art de Volar”, d’ANTONIO ALTARRIBA i KIM. Editorial Edicions de Ponent. Vídeo de Polinomio Estudios. La música és original de RMSOnce, un projecte del matemàtic, pianista, compositor i vídeo-artista Francesc Martí.

 

Antonio Altarriba conta la història del seu pare aL'art de volarEl arte de volarEdicions de Ponent, 1990, una novel·la gràfica que ha guanyat nombrosos premis i amb la qual recorre les penúries de l’Espanya de principis del segle passat, la guerra civil i l’exili, els camps de concentració, la resistència contra els alemanys, el mercat negre i el desenrotllisme fins l’arribada de la democràcia.

Els dibuixos de Joaquim Aubert Puigarnau, Kim, contribueixen a crear un despietat retrat de la cobdícia humana.

 No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 Vicent Ferrer   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php